Algemeen

Wij doen dit jaar weer mee aan Roermond on Stage

Door Gilsing lokale media

Met veel plezier doet Gilsing lokale media ook dit jaar weer mee aan Roermond on Stage, hét beroepenfeest voor het VMBO.
Op 26 februari 2019 krijgen de VMBO leerlingen van Connect College Echt, BC Broekhin Roermond en Swalmen/Reuver, Scholengemeenschap Sint Ursula Horn en Heythuysen, Niekée, MAVO Roermond en het CITAVERDE College Roermond in de Jo Gerrishal in Roermond, de kans om kennis te maken met vele beroepsbeoefenaars. Gilsing verleent hier graag medewerking aan.
Wij herinneren ons nog goed hoe moeilijk het was om op die leeftijd een gerichte keuze te maken voor je toekomst, en willen graag een dag laten zien aan de leerlingen wat wij doen om zo deze keuze iets makkelijker te maken. Als beroepsbeoefenaar zijn we dan ook trots dat we deelnemen aan Roermond on Stage en willen elke ondernemer laten weten dat het heel belangrijk is om hier aan deel te nemen. De toekomst is namelijk de jeugd van nu.
Meer weten over Roermond On Stage of ook als beroepsbeoefenaar aanwezig zijn? Bezoek dan de website van Roermond On Stage!

https://www.roermondonstage.nl 

|Doorsturen